Wydział Architektury PB

Zaproszenie na I Międzynarodową Konferencję Naukową „Innowacje w nauce i praktyce: Preferencje i oczekiwania konsumenta”

09-05-2023
Plakat konkursowy

Szanowni Studenci i Doktoranci,

w nawiązaniu do przesłanego wcześniej zaproszenia na I Międzynarodową Konferencję Naukową „Innowacje w nauce i praktyce: Preferencje i oczekiwania konsumenta”, uprzejmie informujemy, że termin zgłoszeń został przedłużony do 14 maja 2023 r.

Korzystając z okazji, przypominamy, że konferencja odbędzie się w dniach 23-24 maja 2023 r., w formie hybrydowej – stacjonarnie na kampusie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie oraz zdalnie. Dokładny plan wydarzenia zostanie opublikowany w późniejszym czasie.

W ramach udziału w konferencji istnieje możliwość:

  • wystąpienia z referatem (stacjonarnie lub zdalnie),
  • publikacji rozdziału w monografii pokonferencyjnej.

A to wszystko w ramach wydarzenia o międzynarodowym zasięgu. Zarówno wystąpienie, jak i publikacja możliwe są w języku polskim i angielskim.

Zgłoszenia przyjmowane są do 14 kwietnia 2023 r. poprzez formularz: link

Zakres tematyczny konferencji:

  • produkcja i technologia – przemysł 4.0,
  • branża FMCG (żywność i produkty codziennego użytku),
  • zarządzanie jakością,
  • kreatywność we współczesnym świecie,
  • zrównoważony rozwój,
  • branża TSL (transport, spedycja, logistyka),
  • promocja, marketing i PR.

Regulamin konferencji: link

Zapraszamy także do zapoznania się z wydarzeniem na Facebooku oraz zadeklarowania swojego uczestnictwa. Będą tam publikowane wszelkie aktualne informacje: link


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.