Wydział Architektury PB

Burmistrz Supraśla nagrodził prace studentów architektury

21-12-2023
Burmistrz Supraśla nagrodził prace studentów architektury

15.12.2023 roku Burmistrz Supraśla wręczył nagrody autorom najlepszych prac plastycznych, które znalazły się na wystawie pt. „Supraśl oczami studentów Wydziału Architektury Politechniki Białostockiej” w Supraślu oraz na wystawie na Wydziale Architektury PB pt. „Wystawa prac studentów semestru 2 i 4 kierunku architektura, wykonanych pod kierunkiem: dr hab. inż. arch. Haliny Łapińskiej, prof. PB, dr. inż. arch. Piotra Łodzińskiego i dr. inż. arch. Sławomira Wojtkiewicza”.

Prace powstały w lipcu 2023 roku podczas pleneru po II semestrze oraz praktyki inwentaryzacyjnej urbanistycznej po IV semestrze na kierunku architektura.

Prace nagrodzone w głosowaniu bezpośrednim:

I miejsce (28 głosów) praca nr 5 Pauliny Moniki Fejfer, sem. IV

II miejsce (23 głosy) praca nr 16 Jakuba Kołodki, sem. II

III miejsce (22 głosy) praca nr 22 Jakuba Skarżyńskiego, sem. II

Prace nagrodzone w głosowaniu internetowym:

I miejsce (177 głosów) praca nr 28 Gabrieli Kuczyńskiej, sem. II

II miejsce (147 głosów) praca nr 58 Katarzyny Nowak, sem. II

III miejsce (76 głosów) praca nr 27 Aleksandry Szymaniuk, sem. IV

Prace nagrodzone przez komisję pod kierunkiem Burmistrza Supraśla:

I miejsce praca nr 16 Jakuba Kołodki, sem. II

II miejsce praca nr 19 Jakuba Saymah’a, sem. IV

III miejsce praca nr 62 Kamili Kryńskiej (Moczulskiej), sem. II

wyróżnienie praca nr 1 Adrianny Matuszewicz, sem. II


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.